Nieuws

BELEEF, GENIET EN ONTDEK!

Dit WEEKEND in de KAPEL

Onze kalender groeit!

Laat je niet misleiden maar keer regelmatig naar onze kalenderpagina. We voegen steeds nieuwe namen en evenementen toe.

KATY TOO
Zaterdag 12 November 20.00u
Tickets: € 15

Katy Too is singer-songwriter Leen De Haes uit Kalmthout, afkomstig uit Heist-op-den-Berg (BE).

Ze groeide op met haar ouders’ lp-verzameling uit de sixties en seventies zoals The Beatles, Bruce Springsteen, The Mamas and the Papas, ABBA, Dolly Parton, … Dat hoor je ook in haar songs die behendig laveren tussen poprock, folk, country & singer-song. Zo werd ze onder meer vergeleken met straffe madammen uit die genres zoals Emmylou Harris, Carole King, Suzanne Vega en Michelle Shocked.

Katy Too bracht tot op heden twee full albums uit, ‘Quest For Honey’ (2012) en ‘Nine Lives’ (2016) geproducet door Wigbert Van Lierde. Als opvolger van Nine Lives – dat goed onthaald werd door de pers en airplay kreeg op radio 1 én 2 – is ze nu klaar met een nieuw album: ‘Fortysomething’.

‘Fortysomething’ is een persoonlijke plaat waarin de luisteraar wordt meegenomen in de wereld zoals Leen die ervaart als veertiger: de dingen die niet goed aanvoelen overboord gooien en trouw blijven aan jezelf, in conflict zijn met de tijd die genadeloos verder tikt, rust vinden in de schoonheid en de kracht van de natuur, gesetteld zijn, en, er zich bewust van zijn dat dood en bedrog steeds uit onverwachte hoek komen.

© Stefaan Temmerman/Katy Too

De single ‘Sunset Sundown’ stond verschillende weken in de playlist van Radio 2 en Radio 1 nam de single ‘Time!’ op in haar ‘Belpop Late Night’.

meer info

Tickets bestellen kan door het webformulier op onze ticketpagina in te vullen of een mail te sturen naar kapelherentals@gmail.com.