Nieuws

BELEEF, GENIET EN ONTDEK!

binnenkort in de KAPEL

Op 3 December vliegen we er dus terug in! We halen Chris Simmonds van Cross Section Music vanuit Londen naar Herentals. Zijn online radioshow “Houseproud” komt twee dagen per week live online, op dinsdag -en zaterdag avond knalt hij de meest funky tunes de ether in. Grote namen zoals Mister C, DJ Sneak en vele anderen zijn vaste bezoekers. Op zaterdag 3 December zenden we live uit vanuit de Kapel in Herentals, you better be there!!! Fuzzclub residents Niclas, Sven & Aldo nemen de warmup en cooldown op zich! Expect madness! 

Als de Schotse Robbie vader wordt, zweert hij dat zijn zoon nooit het tragische leven zal kennen dat hij zelf heeft geleid. Op het nippertje ontsnapt hij aan een gevangenisstraf en krijgt hij een allerlaatste kans om zijn leven een positieve wending te geven. 

Tijdens zijn taakstraf ontmoet Robbie het drietal Rhino, Albert en Mo, die net als hij door hun criminele verleden moeilijk werk kunnen vinden. Hun reclasseringsambtenaar Henri laat hen kennismaken met de wereld van de whisky. Nooit had Robbie kunnen dromen dat drinken zo fundamenteel zijn leven kon veranderen. Zijn nieuw ontdekte talent – een verfijnde smaak en delicate “neus” – maakt het voor Robbie en zijn vrienden mogelijk een nieuwe, welvarende weg in te slaan.


Regie: Ken Loach
Cast: Paul Brannigan | Siobhan Reilly | John Henshaw
Speelduur: 101 minuten

Wandel mee langs vesten en poorten
Start onder begeleiding om: 18.30u – 18.45u – 19.00u en 19.15u
DE KAPEL – WOLSTRAAT 37 – HERENTALS
INSCHRIJVEN VERPLICHT via: hanshoremans15@gmail.com (WELKE GROEP?)
10 euro/persoon
Rekeningnummer: BE62 9733 5644 8661
CATERING AANWEZIG ! 

Tickets bestellen kan door het webformulier op onze ticketpagina in te vullen of een mail te sturen naar kapelherentals@gmail.com.