Onze Dj’s

Hotel Vinyl

De grootste klassiekers uit de jaren 70, vooral 80 en 90.

De meest dansbare, meezingbare en gedenkwaardige plaatjes zorgen voor een onvergetelijke avond.
De platenridders Tim Snijder en Dries Vrelust zorgen voor een onweerstaanbare dansdrang die je nog lang bijblijft.


Sister Stereo

Gekend van de legendarische discoparty’s in het Ciné Café,
de alternatieve fuiven in de 90’s,
en als resident in Bar International.

Soul, funk & disco, Jazz en acid jazz, hip hop en R&B, Indie pop, belpop, …..

Bob Le fonque

Hij is al decennialang een verzamelaar van vinyl en cd’s. Song na song neemt hij ons mee door zijn collectie.

Geeft hij uiteindelijk al zijn pareltjes bloot?

It will be jazzy, soundtracks, easy-listening hiphop, chansons françaises, etc…

Jazz isn’t dead. It smelts just funny (dexit F. Zappa)

Marshall Tucker Jr.

Bij Hotel Vinyl staat Tim mee garant voor de meest dansbare classics van de afgelopen decennia. Maar hij heeft een uitgebreide muzikale kennis.

In zijn jeugdige jaren leerde hij ons hip hop kennen.

Als Marchall Tucker jr bewandelt hij een pad geplaveid met ontdekkingen in diverse stijlen. Hij zorgt voor verrassingen tijdens zijn avontuurlijke tochten door de wereld van vinyl.

Dakgoot


Over een optreden van DJ Dakgoot in woonzorgcentrum “Vogelzang” te Winkelomheide schreef de reporter op rust in de geriatrische huisperiodiek het volgende:

“Tijdens onze jaarlijkse Zomer-Thé-Dansant speelde eenen jongen snaak genaamd DJ Dakgoot ten dans met een reeks swingende liederen waarbij onze gewrichten ongenadig op de proef gesteld werden. Op het einde ging het dak van de recreatieruimte  er af, maar De Goot bleef stevig overeind.”

Zijn collectie Decap platen laat DJ Dakgoot tegenwoordig gelukkig thuis. Benieuwd of hij met een mix van soul, jazz, funk, rocksteady, afro en nog wat exotisch spul ook de dakpannen van De Kapel kan laten ratelen.

Vinylah

Met veel enthousiasme rijgt DJ Vinylah vakkundig de gitzwarte vinylparels aan elkaar. U kan zich verwachten aan een mooie selectie feel good soul, disco, funk, jazz, pop, hiphop en rock&roll! 

DJ Vinylah is als resident dj een vaste waarde in het Hard Rock Café Antwerpen, partycentrum Wijnand van Delft, Coin Coin Brasschaat, Bar 4 Mortsel en The Great Pretenders Matinée.

Je kan hem aan het werk zien op events als HAP food truck festival, Lekker Festival, Bierfestival Mechelen, Cultuurmarkt Antwerpen, Atlasfestival, Acrobatfestival, Costa Duffla, T’ile Malines, Wijnfestival Duras, Bier met streken, enz. of op fijne plekken als PAKT – Special Belge Taproom, Bar Chapel, Café Local, La Gare 27, Bar Bokaal, Winter Wunder Bar, Café Kamiel, Barbaar, Mercado Antwerpen, Vleeshalle Mechelen, Chill met Vinyl, enz.

Funkie Frankie


Dj Funkie Frankie sleurt door heel de kempen zijn favoriete vinyl plaatjes mee! Hij zakt nu ook meermaals af naar de Kapel. Laat je verrassen door wat hij onder zijn naald legt! Eén zekerheid heb je: grooven, swingen,… Stomen zal het! Van disco tot reggae over Anita Meyer naar Muddy Waters. Verwacht vooral veel muzikaal genot voor oor en ledematen!

Kokonuts


Kokonuts! dat zijn Jelle en Ole, vinyl liefhebbers pur sang van al wat de noemer tropisch draagt! Beiden zijn al jaren betrokken bij de organisatie/programmatie
van Kokopelli World Festival.

Hun platenkast steekt vol pareltjes, gaande van cumbia, afrobeat, funk, ska, reggae,
balkan tot arabische grooves, jungle en braziliaanse classics.


De heren plakken alles samen tot een uiterst genietbare mix, je waant je zo in warmere oorden en de drang om de benen los te slaan laat je niet meer los. Let’s go Kokonuts!

Beard Van Zandt


Losgerukt van zijn Sint-Romboutstoren landt de bebaarde waterspuwer in de liederlijke Zuiderkempen om aldaar een Herentalse kapel te bevochtigen met zijn muzikale fonteinen.

Beard Van Zandt zal een melomane lenteschoonmaak houden waarbij de regen in je hoofd plotsklaps stopt en de zondagse namiddagduivel wordt verdreven door een eigenzinnige en eclectische mix van Braziliaanse deuntjes, marsepeinen souloertonen uit Afrika, funky melodietjes en dagverse ingevingen.

Summer is coming!

El Pélé & Loveboat


Laat u niet misleiden door deze ernstige en verbaasde blikken. Het zijn klassebakken met een verleden van wilde galaxieparty’s en een uitmuntende kennis van de betere plaat. 

Beide heren zijn al jarenlang vertrouwd met het zwarte goud van vandaag. Onder muziekliefhebbers beter gekend onder de naam Vinyl. 

Diverse stijlen, grote klassiekers en minder bekende nummers zullen vanop de draaitafel uw oren doen genieten en u allicht naar uw Shazam app doen grijpen. “Wa is dees nei wee?” “Das kei goe jom!”